Όταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια μου προτάθηκε να ενταχθώ στο έμψυχο δυναμικό της JDO, γνώριζα καλά πως το πνεύμα και η φιλοσοφία μιας εταιρείας όπως η JDO, μιας εταιρείας που έχει τον Πελάτη πολύ ψηλά, προσέχει τις ανάγκες του και απαιτεί από όλη την ομάδα να δουλεύει τέλεια, θα με έφερνε αντιμέτωπη με καταστάσεις πρωτόγνωρες για μένα, ζώντας ‘από μέσα’ τους φρενήρεις ρυθμούς ζωής μιας φοροτεχνικής εταιρείας.

Ο Elio D’Anna έγραφε πως «Ο άνθρωπος που πιστεύει στον εαυτό του κάνει ένα βήμα φαινομενικά στο κενό, και μόνο τότε, πέρα από κάθε αμφιβολία, βλέπει το έδαφος κάτω από τα πόδια του να υλοποιείται. Πίστευε για να δεις και ποτέ το αντίστροφο.»

Έτσι πίστεψα κι εγώ και πήρα τη μεγάλη απόφαση αναλαμβάνοντας την οικονομική διαχείριση και το συντονισμό των τμημάτων σε επίπεδο διοικητικής λειτουργίας!

Τελικά τα έχουμε καταφέρει? Ναι, πιστεύουμε πως τα έχουμε καταφέρει βρίσκοντας πρώτα τη χρυσή τομή μέσα από το σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που έχουμε ο ένας στον άλλον, δημιουργώντας μια αγαπημένη και αξιοζήλευτη ομάδα. Συζητάμε καθημερινά τις ατέλειές μας, αναζητούμε τρόπους να γίνουμε καλύτεροι, σκεφτόμαστε φρέσκες ιδέες για να βοηθήσουμε τους Πελάτες μας να εξελιχθούν.

Αν συμφωνήσουμε πως κάθε άνθρωπος είναι ο μοναδικός αρχιτέκτονας της δικής του πραγματικότητας, εμείς στη JDO θα είμαστε εκεί να προσπαθούμε διαρκώς, να επεκτείνουμε την κατανόησή μας και να σας βοηθάμε στις προσπάθειές σας!